Vijci za drvenu konstrukciju

Vijci za drvenu konstrukciju

–    EPDM čelična plastificirana podloška Ø14 mm.
Čelična plastificirana podloška sa EPDM membranom koja je napravljena od kvalitetne sintetičke gume etilen/propilen/dien monomera izuzetno je otporna na ultraljubičaste zrake, uticaj ozona i starenje na visokim temperaturama što je svrstava među najtrajnije proizvode te vrste na tržištu. Postojana je na temperaturama od -54° do +150°C, a isteže se do 300%. Odlično se prilagođava pomacima podloge i naglim promjenama temperature.
–    M8 glava vijka
Za brzo i efikasno zavrtanje AKU bušilicom koristite M8 magnetni nastavak koji idealno odgovara svim vrstama krovnih vijaka u našem asortimanu.
–    Antikorozivna zaštita
Vijci za drvenu konstrukciju su zaštićeni nanosom cinka od 12 µm koji pruža idealnu antikorozivnu zaštitu i dug vijek trajanja. Čelična podloška i glava vijka su plastificirani nanonosom boje od 50 µm u nijanski prilagođenoj izabranoj boji krova.
–    Svrdlo / bušilica
Navoj vijaka je predviđen za drvenu konstrukciju ali su isti opremljeni i svrdlom za bušenje limova do 2 mm debljine.

ZA SVU VIJČANU ROBU NA NAŠEM LAGERU POSJEDUJEMO I MAGNETNI NASTAVAK KOJI SE POSTAVLJA NA AKUMULATORSKU BUŠILICU.

magnetni nastavci

ODGOVARAJUĆI DOKUMENTI

STANDARDNE BOJE

Vijčana roba kojom se lim pričvršćuje za krovnu i fasadnu podkonstrukciju je jako bitan element pokrivanja i oblaganja fasada, odnosno krovova. Alternativa d.o.o. u svom asortimanu nudi kupcima vijke provjerenog vrhunskog kvaliteta proizvođača PATTA. Tajvan je najveći svjetski izvoznik vijčane robe, a PATTA je najveći proizvođač u Tajvanu i jedan od prvih 10 proizvođača u svijetu. U februaru 2014. godine smo potpisali ekskluzivni Ugovor o zastupništvu za prostor Balkana. Pored standardnih vijaka za lim i nitni, PATTA prizvodi i vrlo kvalitetan alat, te sve vrste vijaka za Knauf sistem, čelične i betonske konstrukcije.

ZAŠTO KUPITI U LIMOPRODUKTU?

- Poslujemo od 1986 godine
- Najbolji su nama ukazali svoje povjerenje
- Najbolji omjer cijene i kvaliteta
- Najširi asortiman proizvoda
- Moderan dizajn vrhunskog estetskog izgleda
- Širok izbor boja, Kratak rok izrade