Awesome Image
Limoprodukt d.o.o.

Limarska galanterija

Sa željom da ponudimo kompletno rješenje u oblasti krovopokrivanja, zaokružili smo proizvodni asortiman koji obuhvata sve potrebne elemente za kvalitetno odvođenje oborinskih voda. Oluci koje proizvodimo mogu se podijeliti u dvije osnovne grupe: polukružni i četvrtasti oluci. Kupac ima mogućnost da odabere vrstu oluka, komponente, materijal, boju i na taj način dobije željeni izgled objekta.

U ponudi imamo i prateće elemente za krovopokrivačke radove kao što su: paropropusna-vodonepropusna folija, poliuretanski kit, profilni fileri, itd.

Sva limarska galanterija i opšavi se rade od istog materijala kao i pokrov. S obzirom da svaki objekat ima specifične zahtjeve po pitanju estetike i funkcionalnosti, pored standardnih opšava, možemo raditi i specijalne prema skici koju dostavi kupac. Snjegobrane proizvodimo za pokrove od lima, ali i za klasične glinene pokrove.

Dobro opskrbljen lager repromaterijala i vlastita proizvodnja nam omogućavaju kratke rokove isporuke.

Uz standardne limarske proizvode nudimo i širok spektar dodatnih elemenata za lakša ili bolja rešenja, kao što su dodaci za lišće, žica za zaštitu od ptica, zakovice, vijke za različite tipove krovova, silikone, sprejeve…

– slemenjaci – vetar lajsne – uvale – snegobrani

 • Sistemi odvodnje

  U ponudi imamo i prateće elemente za krovopokrivačke radove kao što su: paropropusna-vodonepropusna folija, poliuretanski kit, profilni fileri, itd.

 • Snjegobrani, ograda od lima

  Tačkasti snjegobran; Linijski snjegobran; Šišmiš snjegobran; Snjegobran za ravne krovove; Ograda od limenih profila.

 • Vjetar lajsne / Opšavi

  U ponudi imamo širok spektar profila i različitih veličina.

Awesome Image

Zašto LIMOPRODUKT?

Kao lider na tržištu u domenu profilisanja limova, Limoprodukt uspostavlja visoke tržišne standarde po pitanjima korištenih sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja.

Danas domenu poslovanja poduzeća Limoprodukt d.o.o. prije svega čine:

 • proizvodnja profiliranih limova
 • proizvodnja građevinske limarije
 • prodaja ravnih limova
 • montaža pokrova i fasada iz panela i limova
Limoprodukt d.o.o.

35 godina iskustva u proizvodnji limova!